Stránky

piatok 9. augusta 2013

Koniec zápisníkom, je tu Fitmee!

Týmito dvoma slovami by sa dal zhrnúť celý nasledujúci článok. A čo mám vlastne na mysli? Určite mnoho z vás si zapisuje svoje tréningové plány, ktoré skôr či neskôr niekde zapotroší (môj prípad) alebo sa v tom už viac nevyzná a nakoniec vás to možno aj prestane baviť.
Takisto sa dajú zapisovať aj pokroky, ktoré nás vedú dopredu, či to už je pridanie nejakého kilečka naviac na drepoch alebo to je o cm väčší biceps. No udržovať toľko informácií niekde zapísané dá poriadne zabrať. A určite si nikto nerobí grafy ako sa zlepšuje, to je už veľa. No existujú webové aplikácie, ktoré všetko toto dokážu a dokonca aj o niečo viac. Prinášame ti recenziu na novú aplikáciu Fitmee.

Všeobecný úvod

Fitmee je novovzniknutá webová aplikácia, ktorá ponúka prehľadnú evidenciu tréningových plánov ale takisto aj stravovania, čo napomáha vyhnúť sa nedostatkom a ísť priamou cestou k svojmu lepšiemu "JA". Fitmee ponúka tvorbu vlastných jedálničkov ako aj pridávanie vlastných surovín, ktoré máš najradšej. Môžeš si vytvoriť aj vlastný tréningový plán na celý týždeň alebo ak nemáš dostatok skúseností tak si vyberieš hotový tréning, ktorý ti vyhovuje. No poďme si radšej bližšie popísať jednotlivé funkcie a čo všetko ponúkajú.

Stravovanie

S touto funkciou budeš mať neustále pod kontrolou príjem potravy, tekutín ale aj vitamínov. Zisti či máš dostatok živín pomocou kruhových grafov, ktoré ti jasne dajú najavo čo ti ešte chýba a práve to potrebuješ doplniť.
screenshot aplikácie fitmee

Ako som už v úvode avizoval tvorbu vlastného jedálnička, je tomu naozaj tak. Jedlo si poskladáte zo surovín, ktoré môžte pridávať do databázy alebo jednoducho môžete použiť vytvorené jedlo alebo surovinu pre váš jedálniček.


recenzia na aplikáciu fitmee

Tréning

Presunieme sa k ďalšiemu bodu, ktorý je zrejme najviac zaujímavý pre všetkých. Vytváraj nové, použi vyrobené a zapisuj si svoje tréningy rýchlo a jednoducho. Nebol si dlhšie cvičiť a už si nespomínaš aké váhy si dvíhal alebo koľko si mal opakovaní? Teraz to už nebude problém. Nájdeš si svoj posledný tréning a okamžite budeš vedieť kde si skončil. Naplánuj si tréning na celý týždeň kedy budeš čo cvičiť a po týždňoch cvičenia si pozri graf výkonnosti ako sa zlepšuješ vo svojich výkonoch.
progres v fo fitness aplikácii fitmee

Pri pravidelnom zapisovaní výkonov získaš silový progres v danom cviku.
Skúsenejší makači si môžu vytvoriť vlastný tréningový plán na celý týždeň.
Pridať popis

Moje telo

Vyplň si svoj profil maximálne. Aplikácia umožňuje zadať klasické miery tela ako výška, hruď, pás ale aj obvod jednotlivých rúk, predlaktí či nôh. Každodenným updatovaním svojej váhy získaš graf hmotnosti, ktorý ti poskytne dokonalý prehľad čo a kedy jesť k získaniu správnej váhy. No miery nie sú všetko. Sleduj svoje pokroky aj formou fotiek, ktoré takisto môžeš ukladať do svojho profilu a potom si spätne môžeš prezrieť fotky spred niekoľkých mesiacov alebo rokov. 
Nastav si hneď po registrácií základné informácie o sebe a tvojom životnom štýle a nebudeš musieť počítať žiadne kalórie. Tento pomocník to vypočíta za teba a na každý deň ti pridelí určité množstvo kalórií, ktoré potrebuješ. 
fitness aplikácia fitmee

Bonus na záver?

Aplikácia je poskytovaná úplne zadarmo. Ale ak sa ti táto aplikácia skutočne zapáči a budeš chcieť zo seba vyťažiť ešte viac, potom nepreskakuj tento posledný odstavec. V blízkej dobe budú spustené bonusové výhody pre užívateľov, ktorý prispejú tomuto vynikajúcemu projektu. ďalším bonusom je to, že hneď pri registrovaní dostanete 7 dní bonusových výhod úplne zadarmo! A to sme ešte stále neskončili. Ako čitateľ Zdravých informácií máš možnosť namiesto 7 dní až 35 dní bonusových výhod úplne zadarmo! Stačí keď pri registrácií zadáš tento kód "Zd34v" a hotovo.  

Záver č.2

Tak tentokrát sa mi to už hádam podarí ukončiť aj keď predsa ešte nejakú tu informáciu mám :) ktorá stojí za povšimnutie. Aplikácia Fitmee bude dostupná aj v mobilnej verzii, už sa na nej usilovne pracuje, takže aj mimo pohodlia domova si môžete zapisovať čo ste zjedli, vypili ale aj odcvičili. 

Verím, že aplíkácia má pred sebou zaujímavú budúcnosť a som rád, že naša stránka má tu česť aby stála hneď pri jej zrode.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Get this tabber widget

Za posledných 7 dní

Za posledných 30 dní

Za celé obdobie